Πώς θα μας βρείτε

ΠΕΑΚ Δημήτριος Τόφαλος

Το ΠΕΑΚ Δημήτριος Τόφαλος βρίσκεται στην Πάτρα. Είναι επίσης γνωστό με την ονομασία ΠΕΑΚ, που σημαίνει Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο. Το γήπεδο έχει περί τις 4.200 θέσεις για καθήμενους.

Promitheas Park

Το Promitheas Park είναι το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα Πάτρας. Ένας ξεχωριστός αθλητικός χώρος και πάρκο αναψυχής περιτριγυρισμένο από ελιές, δίπλα στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Το Promitheas Park είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πιο ολοκληρωμένα προπονητικά κέντρα μπάσκετ στην Ευρώπη, ενώ στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη, προσμετρώντας περισσότερους από 750 νέους αθλητές.

Εκτείνεται σε μια περιοχή μεγαλύτερη από 4000 τετραγωνικά μέτρα και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σύνολο τέσσερα γήπεδα μπάσκετ, έναν πλήρως εξοπλισμένο ξενώνα για τους νέους αθλητές, μια αίθουσα συνεδριάσεων, ένα πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο γυμναστήριο καθώς και εργαστήρι εργομετρικών (Promitheas Lab). Το αθλητικό κέντρο του Προμηθέα μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί για διαγωνισμούς νέων και ενηλίκων αθλητών, όπως επίσης και για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Από το Promitheas Park προς το ΠΕΑΚ Δημήτριος Τόφαλος

Η απόσταση μεταξύ του Promitheas Park και του ΠΕΑΚ Δημήτριος Τόφαλος είναι μικρότερη από 1 χιλιόμετρο και μπορεί να καλυφθεί ακόμα και με τα πόδια.

back to top