Μέρη για φαγητό

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας

Patras Sailing Club

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προσφέρει γνήσια ελληνική κουζίνα και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και στην καρδιά της Πάτρας, στην παραλία της Αγυιάς, και αποτελεί εγγύηση για ένα ποιοτικό γεύμα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών είναι από τα αγαπημένα στέκια τον ντόπιων και φημίζεται τόσο για το μαγευτικό περιβάλλον όσο και για φρέσκες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Για κρατήσεις καλέστε αυτό του νούμερο: 2610435905

Φασόλοι Μαγειρείο

Fasoloi

Το Φασόλοι Μαγειρείο αποτελεί …σταθμό στην γεύση, καθώς είναι ιδιαίτερα γνωστό τόσο για τα αγαπημένα μαγειρευτά, ψητά, ψαρικά και λαδερά πιάτα, όσο και για τις φρέσκες σαλάτες του. Μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις του Φασόλοι Μαγειρείο στους χώρους όλων των καταστημάτων του, αλλά και με την υπηρεσία του delivery.

Για κρατήσεις καλέστε εδώ: 2610221107

Αχίλλειον

Achilleion

Το εστιατόριο “Αχίλλειον” με 40 χρόνια συνεχή παρουσία στην Πάτρα και παράδοση στο σπιτικό φαγητό, συνώνυμο της γεύσης, προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές, μέσα από ένα μενού πολλαπλών επιλογών που συνδυάζει γεύση, ποιότητα, ποσότητα & σωστή τιμή!

Για κρατήσεις καλέστε εδώ: 2610271522

PortoFino Kouzina

Porto Fino

H φιλοσοφία του εστιατορίου PORTO FINO είναι απλή. Μαγειρεύουν, όπως θα μαγείρευε ο καθένας σπίτι του, για να υποδεχτεί τους αγαπημένους του ανθρώπους. Το PORTO FINO ανταποδίδει την στήριξη που έχει λάβει από το 1992 που λειτουργεί,  καταβάλλοντας καθημερινά προσπάθεια για να διατηρήσει την ποιότητα των τροφίμων, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά. Γι’ αυτό, στην κουζίνα PORTO FINO θα βρείτε μόνο φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό κάθε μέρα

Για κρατήσεις καλέστε εδώ: 2610434434

back to top